Blog

Premis Butaca 2020

Els premis Butaca 2020 han reconegut la producció “Requiem” del Centre Cultural de Terrassa i Crea Dance Company, en la qual vam participar juntament amb la Coral Cantiga, concedint-li dos premis: Millor Coreografia i Millor Espectacle de Dansa. Podeu llegir-ne… Read More »Premis Butaca 2020

La Farandola des de casa

Aquest any, el confinament ens ha impedit celebrar el concert de la Mare de Déu de Montserrat de la manera tradicional, així que hem provat de fer-ne una versió d’acord amb les restriccions del moment.

Farandola

La Farandola de la Cançó d’amor i de guerra, tal com es va interpretar durant el 53è concert de la Mare de Déu de Montserrat, el dia 27 d’abril de 2019.

O Magnum Mysterium

El motet O Magnum Mysterium, de Tomás Luis de Victoria. Interpretat a la basílica del Sant Esperit de Terrassa com a part del XII Concert de Nadal, l’any 2004.

Força

Fragment de la Cantata de la Fosca i de la Llum, obra escrita expressament per celebrar el 30è aniversari del Cor, amb lletra d’Antoni Perarnau i música de Baltasar Bibiloni, i editada per Picap.

La nostra sala d’assaig

Encuriosits per la qualitat dels diferents enrajolats presents a la sala d’assaigs del Cor Montserrat – Amics de les Arts i Joventuts Musicals – hem volgut saber més coses sobre aquesta estança.