Omet al contingut

Nadal de l’alba. Concert de Nadal

Ha passat un altre any i tornem a encarar les festes de Nadal. Un Nadal especial, després d’un temps on procurem retrobar-nos poc a poc amb la normalitat. El mon coral ha tingut dificultats afegides per continuar la seva activitat; els cors no professionals hem hagut de fer equilibris per reprendre assajos i concerts, però sempre amb la il·lusió de fer allò que més ens plau: fer música.

Després de haver hagut de suspendre el concert de l’any passat, el Cor Montserrat planteja aquest concert de Nadal com un retorn; per això ens sembla significatiu haver triat com a obra central la “Sunrise Mass” o missa de l’albada, d’Ola Gjeilo. Aquesta obra lluminosa i plena de força és un símbol de com volem encarar el futur.

El concert inclourà també la interpretació de nadales tradicionals i la participació del cor infantil del Conservatori de Terrassa, tot amb l’acompanyament d’en Robert Tévar al piano i sota la direcció de Rosa Maria Ribera. Desitgem que gaudiu d’aquest concert tant com ho fem nosaltres.