Omet al contingut

Concert Emmascarat

Intèrprets: Cor Montserrat i Cor Jove del Cor Montserrat
Direcció: Rosa Maria Ribera
Músics: Dani Garcia (piano), Lluís Heras (violoncel)

Aquest és un acte especial per al Cor Montserrat. Després de molt de temps podem tornar a oferir-vos un concert, desitjat i ajornat manta vegades. I per això hem hagut de canviar el format del nostre concert més emblemàtic per fer-lo més reivindicatiu i adaptat a la nova situació. El nostre és un concert emmascarat.

Els cors, com totes les entitats musicals i culturals, hem estat afectats per aquesta època de crisi i de confinament. Però amb un punt afegit: el món coral, en el nostre país, depèn sobretot de la coincidència de molta gent de procedència diversa amb un objectiu comú: fer música. Per fer-ho cal un treball que porti a conjuntar les veus, a trobar aquell punt de coincidència que culmina en una cosa tan delicada i fugissera com és una interpretació musical. I per arribar a aquest punt ha calgut afrontar nous escenaris i situacions. Usar la tecnologia, adaptar-se a nous formats, ser valents en explorar noves formacions.

Sigui aquest concert un homenatge a tots aquells que han lluitat, han patit i han treballat per a canviar una situació que fins fa poc no podíem ni imaginar. Que serveixi per retre homenatge als qui no hi son. Que la música mantingui encesa la flama del seu record i la nostra voluntat.